08-12-2018 tarihinde eklendi, 1390 kez okundu.
Farklı motiflerle donatılan ve camilerin şehvetine katkı sunan, farklı renklerde üretilen cami halısı modelleri seçim yaparken dikkat edilmesi gerekenler. Öncelik olarak seçilecek cami halısının camimizi kaplayacağı unutulmamalıdır. Camilerimizde mevcut ve değiştirilmeyecek bazı eşyalar vardır. Bu eşyaların seçtiğiniz cami halısı modelleri ile uyumu çok önemlidir bu konularda destek almanız çok daha iyi olabilir dinimizce önemli olan konulardan biri şöyledir ki namaz esnasında dikkati tamamen namaz üzerine toplayıp kalbi başka şeyle meşgul etmemeye çalışmak gerekmektedir.
 
Cami Halısı firmaları Seccadeli cami halısı, saflı cami halısı ve yün cami halısı gibi birçok farklı cami halısı modelleri size sunmaktadır. Sizler ise camilerinizin konseptine uygun modeli seçebilirsiniz. Fakat cami içerisinde düzenli saf tutmayı engelleyen sûtun, kiriş, kolon ve benzeri engeller bulunuyorsa saflı cami halısı modellerini tercih etmeniz en doğru karar olabilir. 
 
Cami halısı seçiminde bulunurken motif, renk ve model gibi kalite odaksal olmakta gerekmektedir. Sağlam ve dayanıklı, uzun ömürlü bir halı için kalite vazgeçilmemesi gereken bir unsurdur. Ayrıca günümüz teknolojisinin sunduğu olanaklarla üretilen cami halısı modelleri kolay temizlenebilirlik ve hijyenik özelliklerde taşır. Tercihlerde bu hususlarda dikkate alınmalıdır. Her gün yüzlerce kişinin kullandığı cami halıları yıkanabilir ve kolay temizlenebilir olması gerekir. 
Etiketler: cami halısı, yün cami halısı, cami halıları, göbekli cami halıları, saflı cami halıları, seccadeli cami halıları, naturel cami halıları, cami halısı modelleri