04-12-2017 tarihinde eklendi, 1041 kez okundu.
Günde kaç defa bir komşumuzun kapısını gönül rahatlığı ile çekinmeden, sıkılmadan çalabiliriz. Bir? İki? Üç..? Birde camileri ve mescitleri düşünün. Onlar ziyarete ve ibadete her zaman açıklar. Hiç çekinmeden kapısını aralayabildiğimiz camiler ve mescitler her zaman olduğu gibi açık kalmaya da devam edecekler.
 
Bize her zaman kapılarını açık tutan camilerin ve mescitlerin kapısını araladığımızda gözümüze ilk ne ilişiyor. Tabi ki cami halıları. Camiler ve mescidler İslam dininin en önemli ibadet mekanlarıdır. İbadet mekanlarımız olan camiler ve mescidlerin nasıl ki çevre temizliği ve görünüşleri önemli ise iç mekanlarının temizliği ve görünüşleri de bir o kadar önemlidir. Cami ve mescidlerin iç mekanlarını süsleyen cami halıları ve mescid halıları da özenle seçilmelidir. Seçilen cami halısı ya da mescid halısı caminin mimari yapısına uygun olduğu kadar ruhuna da uygun olmalıdır. 
 
Cami halısı firmaları son dönemlerde Cami halısı modelleri ve mescid halısı nodellerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Tercihlerde ise genellikle ön plana saflı cami halısı, seccadeli cami halısı ve yün cami halısı çıkıyor. Cami halısı modelleri ve cami halısı fiyatlarında farklılıklarda söz konusu olurken en kaliteli ürün ve en uygun fiyatı bulmanızda sizlere yardımcı oluyoruz.
 
Etiketler: cami halısı, mescid halısı, yün cami halısı